Home > Windows Vista > Windows Vista Service Pack 2 Sound Not Working

Windows Vista Service Pack 2 Sound Not Working

After you try each method, determine whether you can hear sound. I'm sorry that games require much more than you're capable of, but you'll never be forgotten as my first personal computer <3 Reply With Quote No sound after installing Vista Service First thing I did. IDT/SigmaTel For x86-based computers: Stwrt.cat - published 12/17/07 or earlier. http://findthemes.net/windows-vista/windows-vista-print-spooler-service-not-working.html

and solved it this way ... (for HP laptops only)- Search for "Recovery Manager" from start menu- In " Recovery Manager" click - "advanced options"- Then select "Hardware driver installation" First Time Here? Thanks to all who helped. Please try the request again.

I have downloaded revounistaller and removed slimdrivers and driveragent. What do I do???? Report Herman45- Aug 11, 2009 06:18PM I watched my DVD Train Ride Through the Rockies at home, and went to my hotel with Hi Speed WiFi and Updated SP2/ on my Make sure that the Delete the Driver Software for this device check box is cleared, and then click OK. 8.

  1. No sound in flash player BUT have sound in microsoft silverlight.
  2. Microsoft does not guarantee the accuracy of this third-party contact information.
  3. The system says there are no new updates.

Reply Report s.pekmuis- Oct 5, 2009 09:56AM your solution was the simplest I came across and worked excellent. Antivirus Firms Unite Against Microsoft Push for Windows Defender in Windows 10 Shazam for Mac Keeps the Microphone On Even After Users Manually Turn It Off Samsung Galaxy S7 Explodes in For example, if you previously had surround sound, you may now have stereo sound. "Please tell the forum if you already did that. Awesome!

Any suggestions? If you think you have received a fake HP Support message, please report it to us by clicking on the blue “Report Inappropriate Content” button above the message. In the Device Manager dialog box, expand Sound, video, and game controllers. 3. Monday, November 02, 2009 12:45 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote I had the exact same problem, and my device manager checked everything out ok.  I disabled, enabled,

For example, if you previously had surround sound, you may now have stereo sound,” Microsoft explained. my solution is this: check for updates to the audio driver before uninstalling, once you have the update. It would help if you explained what you did to solve the problem! What i have tryed :- I have tryed placing the sound icon in the system tray (But is greyed out so cant add ) :- I have check to see if

Not that there's anything wrong with that. At the same time, the software giant is also providing users with a list of audio drivers and devices that fail to play nice with Vista SP2. Copyright © 2006-2016 How-To Geek, LLC All Rights Reserved

Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories Chart For IT Pros Rolled back multiple times and nothing worked.

When you do this, you can help avoid the problem that is mentioned in the “Symptoms” section. this contact form Learn How to Post and More  Community News  Best of the Community Blog  Notebooks Notebook Operating System and Recovery  Notebook Boot and Lockup  Notebook Wireless and Networking  Notebook Audio  Notebook Video, Reports: · Posted 5 years ago Top grahamk Posts: 4 This post has been reported. Forum New Posts FAQ Calendar Community Member List Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts Tutorials Advanced Search Forum Vista Forums Sound & Audio No sound after installing Vista

just no sound from windows.. Discussions cover Windows installation, driver problems, crashes, upgrading, service packs, and other Windows Vista-related questions.Real-Time ActivityMy Tracked DiscussionsFAQsPoliciesModerators General discussion Vista Service Pack 2 sound problem by thehippie777 / July 25, Music Tab: No problems found. have a peek here Reply Report Shirley- Feb 7, 2013 05:06PM Thank you soo much.

Samsung Buys RCS Company to Offer Solutions to Carriers Without Infrastructure Samsung Gear S3 Arrives at T-Mobile on November 18, but It's More Expensive Windows Vista New Apps Advanced Installer: Unclick 'Allow applications to take exclusive control of this device' Excellent advice tried this out and fixed my problem Thanks Adam Reply Report JD- Dec 3, 2009 07:35PM Tim, Thank you, This option was in 'Control Panel -> Sound -> Playback -> select 'Realtek HDMI output' -> properties -> advanced'.

I'd kiss you if you weren't a dood.

Vista General Problems after UNsuccessfully installing Vista service packHi, I would greatly appreciate help...!! By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation Join Now Help Remember Me? Windows media player and media center will play DVD's but no sound, cd's work fine. If it is working fine, should be able to hear the sound.4) If the problem still persists, try updating the device drivers for audio and then select the correct playback device.Hopefully,

To do this, play an audio file by using a program such as Windows Media Player.Note Remember to turn the volume up on the computer speakers and on the program volume SP1 has been here for 5 years...NO SOUND VISTA CONEXANT 32 BIT PACKARD BELL sb65I have 2 exactly id laptops 1 has this NO SOUND PROBLEM 1 answer Last reply Jan Realtek AC'97 For x86-based computers: Alcxwdm.sys - version 6.0.1.6242 or earlier. Check This Out Had the same problem after updating Vista to SP2 and this fixed it.

So, after updating to the latest driver for mine, I pulled out the jacks and plugged in one at a time, responding to the prompt to confirm which jack was just My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... I’m running Vista 64Vista will not let me install the ac97 drivers as you suggested. For x64-based computers: Sthda64.cat - published 12/17/07 or earlier.

I tried almost everything (updated drivers(through Device Manger, hardware vendor software) , tried different drivers like IDT, Realtek, conexant, installed UAA, forced installed, System restore)...... Finally I found the solution!! Reply Add comment Helpful +0 Report patrick Feb 13, 2010 08:19PM I've tried to resolve this issue for months to no avail. All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback Connect with us facebook twitter CNET Reviews Top Categories CNET 100 Appliances Audio Cameras Cars Desktops Drones Headphones Laptops Networking Phones Printers Smart

Saturday, June 13, 2009 2:13 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi Alok, Thanks for taking the time to help me. Privacy Policy news tip feedback Discussion Boards Open Menu Discussion Boards Open Menu Welcome to the Forum! Reply Report thesuprachris- Jul 29, 2010 08:26AM So Simple. Your drivers are a mess for a start.

Rom 6,8 vrses 1-14 (both) Tuesday, February 09, 2010 5:04 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi....I have the same problem...after upgrade my Vista from SP 1 to its a old computer but it works fine. My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... Click the Playback tab.

I guess!! And meant to say Hi vistamike and thanks for replying Reports: · Posted 5 years ago Top Xhi Posts: 6298 This post has been reported. I even tried searching for the drivers online and downloading them but i had no luck.My system is.Windows Vista Home PremiumHewlett PackardHP Pavilion dv6 Notebook PCAMD Athlon(tm) X2 Dual-core QL-65 2.10Ghz3.00GB have been troubleshooting with hp techs-they don't have a clue & refuse to accept that it is a sp2 install problem.

we're probably stuck with this until MS decides it is worth noticing (which may be never if it is out specific hardware; mine: Conexant AC-Link Audio). Softpedia and the Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.